مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) به کشور وارد می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه! انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز اوضاع شیرتوشیرِ شیرِ مدارس ۱۷هزار و ۶۶۰ تماس با اورژانس اجتماعی مشهد از ابتدای ۱۴۰۴ | کودک‌آزاری در صدر تماس‌های سامانه ۱۲۳ مدیریت بحرانِ آلودگی هوا نیازمند بازنگری راهکارهایی برای گذار بهتر از سالمندی | نه تجربه داریم، نه آماده ایم جوانی که استادکار بود، اما راه زندگی‌اش را اشتباه رفت | چرا سنگ‌کار ۲۴ ساله دزد شد؟ شکایت از برادر به خاطر سرقت پس از هشت ماه | دعوای کودکانه برادران میان‌سال دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم
سرخط خبرها

انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز

  • کد خبر: ۳۶۸۵۷۱
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۰
انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز
انار جزو معدود میوه‌هایی است که خوردنش به همه توصیه می‌شود. اگر سررشته‌ای از طب‌سنتی داشته‌باشید می‌دانید هیچ بخشی از این میوه خوشمزه دورریختنی نیست و خاصیت درمانی دارد.

جزو معدود میوه‌هایی است که خوردنش به همه توصیه می‌شود. اگر سررشته‌ای از طب‌سنتی داشته‌باشید می‌دانید هیچ بخشی از این میوه خوشمزه دورریختنی نیست و خاصیت درمانی دارد، برای همین به آن داروخانه سیار می‌گویند. از این میوه خوشمزه و پرطرف‌دار به سه شکل تازه، آبمیوه و رب در تهیه انواع غذاها، سالادها، آبمیوه‌ها، دسرها، تنقلات و تزیینات آشپزی و شیرینی‌پزی استفاده می‌شود.

جالب است، بدانید طعم ترش و شیرین و ظاهر جذاب این میوه آن را به نمادی برای بهار و خوشبختی در برخی کشور‌ها تبدیل کرده‌است. حتما متوجه شده‌اید که درباره کدام میوه پاییزی صحبت می‌کنیم. میوه‌ای که چه به‌صورت تازه مصرف شود، چه آبمیوه و دمنوش و چه فراوری‌شده، درهمه حالت خوردنش توصیه می‌شود و ما امروز می‌خواهیم قدری درباره انار باهم صحبت کنیم.

ارزش تغذیه انار

انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز

بخش زیادی از کربوهیدرات موجود در انار را قند‌ها (فروکتوز، گلوکز و ساکاروز) تشکیل می‌دهند.

برخی خواص شگفت‌انگیز انار

  • کنترل‌کننده دیابت
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان‌ها
  • درمان کبد چرب
  • تنظیم فشارخون
  • تصفیه‌کننده خون
  • سرشار از آنتی‌اکسیدان
  • ضدالتهاب و مفید برای دستگاه ادراری
  • افزایش استقامت عضلات بدن
  • بهبود عملکرد مغز
  • کمک به هضم غذا و مفید برای دستگاه گوارش
  • مؤثر برای کاهش وزن و لاغری
  • پایین‌آورنده کلسترول بد
  • بهبود درد و ورم مفاصل
  • تقوت قوای جنسی و باروری
  • حفظ سلامت و زیبایی پوست
  • بهبود خون‌رسانی به مو

کسانی که نباید انار بخورند

  • افرادی که دارو‌های خاص مانند رقیق‌کننده‌های خون یا درمان‌کننده‌های فشارخون بالا مصرف می‌کنند.
  • افرادی که پس ازمصرف واکنش حساسیت‌زا یا ناراحتی گوارشی را تجربه می‌کنند.
  • افرادی که دیابت دارند یا مبتلا به بیماری کلیوی هستند در مصرف انار نباید زیاده‌روی کنند.

***

۱۰۰ ماده شیمیایی
آب انار دارای بیش از ۱۰۰ماده شیمیایی گیاهی مفید برای بدن است.

۳ برابر
خاصیت آنتی‌اکسیدانی انار ۳برابر چای سبز است.

۲۳۴ کالری
هر ۱۰۰ گرم انار ۲۳۴ کالری انرژی دارد.

سرد رو به اعتدال
باوجودی که انار ترش طبع سردی دارد، انار شیرین رو به اعتدال است و می‌تواند برای هر فردی با هر مزاجی مفید باشد.

مصلح انار
گلپر و نمک مصلح انار هستند و از دل‌درد جلوگیری می‌کنند.

صبح‌ها
بهترین زمان مصرف انار میان وعده صبح است، همراه با گلپر.

پیه انار
بخش سفید و متراکم داخل انار را می‌گویند که دانه‌های انار در آن جاگرفته‌اند. پیه قابض و جمع‌کننده دهان است و اثر پالایندگی معده و ذهن را دارد.

***

خواص انار در طب‌سنتی

  • انار جلا دهنده و پاک کننده بدن است. همچنین مجاری بدن را نیز باز می‌کند.
  • انار مدر است و خوردن آن دو تا سه ساعت پس از غذا، در گرم‌مزاجان به تخلیه معده و هضم بهتر غذا کمک می‌کند.
  • آشامیدن آب انار ملس که با پیه آن گرفته شده‌باشد به دفع صفرای اضافه کمک می‌کند.
  • انار با مهار حرارت و دفع صفرا در بدن سبب بهبود تپش قلب می‌شود.
  • رب انار به رفع ویار در زنان باردار کمک زیادی می‌کند.
  • آب انار به‌علت خنکی‌ای که دارد برای رفع تب مفید است.
  • مصرف انار همراه با پیه آن زردشدگی دندان‌ها و بوی بد دهان را از بین می‌برد.
  • پیه انار سبب جمع و محکم شدن پرز‌ها و چین‌های معده و روده می‌شود و با تقویت عضلات مخاطی، فرایند هضم مواد غذایی را تشدید می‌کند.
  • ضماد جوشانده پوست سفت بیرونی و پرده‌ها و پیه وسط دانه‌ها به رفع التهاب، بهبود برخی ترشحات و همچنین آبسه‌ها کمک می‌کند.

قابل توجه دیابتی‌ها، مقایسه قند انار با چند میوه

انار بدن را برای مقابله با بیماری‌های فصل سرد واکسینه می‌کند | داروخانه سیار پاییز

میزان قند انار شاید نسبت به موز و سیب کمی بیشتر باشد ولی به‌علت همراه بودن با مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان و فیبر تأثیر ملایم‌تری بر افزایش ناگهانی قندخون دارد. با این همه دیابتی‌ها باید در مصرف آن احتیاط کنند.

رب انار، فراورده پرطرف‌دار

یکی از فراورده‌های پرطرف‌دار انار که ماندگاری بسیاری بالایی هم دارد، رب آن است که در سه طعم ترش، شیرین و ملس تهیه می‌شود و بیشتر خواص انار تازه را دارد. از این رب در تهیه غذا‌های بسیاری مانند زیتون پرورده، فسنجان و مرغ ترش استفاده می‌شود و شما می‌توانید به راحتی آن را درخانه تهیه کنید.

رب انار غلیظ

انار‌ها را دانه کنید و درون قابلمه‌ای بریزید و مقدار کمی آب (در حد یک استکان) به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید دانه‌های انار نیم‌ساعتی حرارت ببینند و له شوند. انار‌های له شده را از یک صافی عبور دهید و دوباره درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید. درست مانند زمانی که رب گوجه‌فرنگی درست می‌کنید. گوشته‌های انار باید آن‌قدر بجوشند تا به غلظت کافی برسند. هرچه رب سفت‌تر باشد، احتمال کپک زدن آن کمتر است.

رب انار رقیق

انار‌ها را دانه کنید و آب آن‌ها را بگیرید و درون قابلمه‌ای بریزد. حرارت را زیاد کنید و کف روی آن را کامل بردارید. آب انار‌ها که قدری تبخیر شد حرارت را کمتر کنید. چند بادمجان کوچک با پوست درون آن بیندازید و بگذارید پانزده‌دقیقه‌ای بپزند. بادمجان‌ها را بردارید و اجازه بدهید آب انار‌ها تا غلظت مدنظرتان تبخیر شوند. از هم زدن رب غافل نشوید که ممکن است ته بگیرد. در انتهای کار، غلظت رب باید به حد مربا برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->